снимки: Стотици хора от цялата страна се събират в София за

...
снимки: Стотици хора от цялата страна се събират в София за
Коментари Харесай

Стотици недоволни от цялата страна пристигнаха в София за протеста на заведенията

снимки: 

Стотици хора от цялата страна се събират в София за митинга, който проведоха Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България. Той ще се състои през днешния ден (27 януари) от 12 часа пред Министерски съвет, съобщи Евроком.

Във вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов разпореди на здравния министър Костадин Ангелов да беседва с браншовите организации, с цел да се спогодят за дата на отваряне на затворените, поради коронавирусните ограничения, заведения, както и съответно погашение на средствата за подкрепяне.

По-късно Ангелов издаде заповед, с която позволи работата на заведенията от 1-ви март. От БАЗ и СЗБ са безапелационни, че желаят отваряне на дневните заведения от 1-ви февруари, а на нощните заведения от 1-ви март. По думите им в случай че това не се случи, те ще отворят протестно обектите си от 1-ви февруари, макар заповедта на здравния министър.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР